PEDIJATRIJSKA SESTRA ZA BRIGU O NOVOROĐENOJ BEBI  24 /7

Agencija za čuvanje dece „ Kolibri Babysitting „ izuzetno se ponosi predstavljanjem najboljih stručnjaka iz oblasti nege novorođenih i prevremeno rođenih beba.

Naš tim odabranih pedijatrijskih sestara pruža strasnu podršku roditeljima pružajući im olakšanje tokom noći uključujući pripremu formule, hranjenje, presvlačenje i sprovođenje treninga spavanja u skladu sa uzrastom beba.Pedijatrijska sestra će voditi temeljni dnevnik nege, načina hranjenja i spavanja kao i evidenciju drugih relevantnih informacije koje se odnose na uspostavljanje zdravstvenog rasporeda bebe.

Iskusne pedijatrijske sestre i doktori medicine sa višegodišnjim iskustvom u porodilištima i dečijim klinikama na raspolaganju su 24 časa, 7 dana u nedelji za brigu o novorođenim i prevremeno rođenim bebama.Naši medicinski specijalisti naučiće Vas kako da pravilno negujete svoju bebu i uživate u roditeljstvu bez bojazni i nepotrebnog stresa.

“Kolibri Babysitting” preporučuje da rezervišete svog stručnjaka za negu novorođene bebe jedan do dva meseca unapred, jer se vrlo iskusni kandidati rezervišu brzo.

REZERVIŠITE PEDIJATRIJSKU SESTRU

PROGRAM ZA PREVREMENO ROĐENE BEBE

Visokoobučene pedijatrijske sestre će Vama i Vašoj bebi pružiti svu potrebnu negu i podršku nakon bebinog dolaska kući. Pedijatrijske sestre sertifikovane od strane UK NIDCAP Centre, Imperial College NHS Trust, London https://www.imperial.nhs.uk naučiće majke na koji način da razumeju govor bebinog tela i bebinih signala.

Razumevanje važnosti bebinog plača, veoma je važan faktor u edukaciji roditelja.

Dodir je prvo čulo koje se razvija dok smo još u maminom stomaku, i poslednje koje nas napušta. Stoga ne čudi što je za bebu dodir podjednako važan kao i hrana.

Svim porodicama prevremeno rođenih beba na raspolaganju je i program za masažu beba, koji promoviše emocionalno vezivanje i razvoj sigurnog povezivanja, verbalne i neverbalne komunikacije, razvija osećanje ljubavi, poverenja, poštovanja i cenjenja, razvija toleranciju i empatiju, omogućuje rani kontakt sa oba roditelja.Takođe, ovaj program stimuliše rast i razvoj mozga, naročito u prvoj godini života.

Takođe, značajni su i benefiti koje sami roditelji mogu dobiti obukom:

Obuka za roditelje traje 5h i održava se jednom nedeljno u vašem domu u trajanju od sat vremena.

Prijavite se za program za prevremeno rođene bebe