O nama

Čuvanje dece 24/7 je vrhunska usluga koju nudimo u okviru Kolibri babysitting, elitne agencije sa višegodišnjim iskustvom, specijalizovane za čuvanje dece na međunarodnom nivou. Pružamo usluge najvišeg standarda u oblasti profesionalne brige
i nege beba i dece, uz kontinuiranu primenu najsavremenijih programa edukacije u struci. Poslujemo u 16 zemalja sveta i angažujemo profesionalne dadilje na 18 svetskih jezika. Pomažemo vam u pronalaženju najadekvatnijih obrazovanih dadilja i tutora za brigu o bebama
i dece od rođenja do 10 godina. Razumejući da je svaka pojedinačna porodica jedinstvena i da ima različite potrebe, kroz pouzdan i personalizovan proces, otklanjamo brigu pronalaska profesionalne dadilje koja odgovara vašoj porodici. Kroz sistem detaljne i sveobuhvatne provere, na vašu adresu šaljemo samo najkompetentnije kandidate sa najboljim preporukama.

Kolibri babysitting - Hadži Prodanova 14, 11000 Beograd, Srbija

Neki od naših klijenata su i članovi kraljevskih porodica sa Bliskog Istoka, međunarodni vladini zvaničnici, poznate ličnosti kao i drugi poslovni ljudi. Pored toga, ponosni smo i na to što smo ekskuzivni pružalac usluga čuvanja dece u kompleksu Belgrade Waterfront. Svim našim klijentima obezbeđujemo jednaku premium uslugu i brigu o deci na najvišem nivou, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Sve naše dadilje su članovi našeg tima dugi niz godina, pouzdane su, visoko profesionalne i spremne su da, po vašoj želji, potpišu sporazum o poverljivosti. Osobe koje rade sa nama nisu tu da samo čuvaju vašu decu, već su i kompletna podrška za vas i vaše najmilije.
Naše dadilje su i tutori, savetnici, zabavljači, kuvari, treneri, instruktori, pomagači, navijači, drugari u svakom trenutku, a neretko i počasni članovi vaše porodice. Pored dadilja, tim naših stručnjaka uključuje i pedagoge, logopede, lekare opšte prakse, lekare pedijatra kao i muzičke pedagoge koji su dostupni besplatno za sve naše klijente. Više od 40 Montesori vaspitača na usluzi su porodicama koje žele da omoguće svojoj deci specijalni metod edukacije, kod kuće.