PEDIJATAR

Dr Biljana Kostić je doktor medicine, specijalista pedijatrije sa višegodišnjim iskustvom u dijagnostici i lečenju beba i dece u medicinskim centrima kako u Srbiji tako i u Inostranstvu.

Biljana je veoma cenjeni ekspert iz oblasti pedijatrije, autor kongresnog rada na Prvom kongresu racionalne terapije u medicini na temu zloupotrebe antipiretika. Višestruki je predavač mnoštva radionica različitih tematika iz svoje oblasti i nosilac CPR sertifikata. Autor je nekoliko emisija edukativnog karaktera o pravilnom rastu i razvoju dece.

Ekskluzivna usluga za sve naše klijente je gratis kućna poseta pedijatra, koja uključuje detaljan sistematski pregled beba i dece od 0-10 godina na srpskom, engleskom ili francuskom jeziku.

PEDAGOG

Jelena Holcer je diplomirani pedagog sa više od 25 godina iskustva u radu sa roditeljima i decom.Osnivač je jedinstvene škole roditeljstva u kojoj su roditeljima na raspolaganju najrazonvrsnije radionice koje se tiču učenja roditeljstva. Autor je preko 25 knjiga o roditeljstvu i vaspitavanju dece.

Za uspešno roditeljstvo potrebno je znanje, praktična edukacija, usvajanje određenih veština. Ljubav i najbolje namere nisu dovoljni. Kada poznajete osnove vaspitnog procesa i potrebe svog deteta, u mogućnosti ste da probleme preduhitrite, a one postojeće brže i efikasnije rešite.

Zato je važno je da na vreme naučite:

  • Koje su razvojne potrebe deteta u određenim uzrastima (šta u kojoj fazi možete očekivati i kako se sa ovim preprekama izboriti)
  • Prva socijalizacija (vrtić ili škola)
  • Reakcije deteta na promene u porodici
  • Najčešće greške roditelja i kako ih otkloniti
  • Konstruktivne kazne i neophodne zabrane
  • Koji su efikasni modeli roditeljstva (“prava mera” autoriteta i doslednosti, razlika između poštovanja i strahopoštovanja, sticanje poverenja kod deteta…)
  • Komunikacija: najčešći sukobi, modeli rešavanja i prevazilaženja

Za ove, ali i sve druge odgovore u vezi odrastanja i vaspitanja Vašeg deteta, njegovih razvojnih faza, eventualnih problema i Vaših nedoumica, dobićete od našeg pedagoga Jelene Holcer.

Postavite pitanje našem pedagogu

PSIHOLOG

Ana Milojković je doktor psiholoških nauka, konstuktivistički psihoterapeut i docent na departmanu za psihologiju na Fakultetu za medije i komunikacije. Specijlistička testiranja ličnosti, sposobnosti i motivacije kandidata sprovodi po najsavremenijim svetskim standardima, uvažavajući krucijalna psihometrijska pravila.

Višegodišnje profesionalno iskustvo u HR-u i psihoterapiji, garantuje našim klijentima donošenje odluka od važnosti kada je u pitanju najfiniji izbor personala Vaše kuće.

Polja ekspertize, između ostalih su joj: motivacija i zadovoljstvo poslom, komunikacija, individualistički pristup ispitivanju ličnosti i ispitivanje međuljudskih odnosa na radu.

Postavite pitanje našem psihologu ili zakažite sastanak

LOGOPED

Dokazano je da rana stimulacija deteta može da poveća inteligenciju kod deteta čak 30%! Zamislite dete koje ima odredjenih poteškoca u primanju tih stimulacija, koliko propusti vremena dok roditelji prepoznaju problem, prihvate ga, upute se pedijatru.Rana stimulacija podrazumeva period od rodjenja do treće godine.

SAVETNIK ZA ISHRANU

Jelena Ostojić je profesor sporta i fizičkog vaspitanja, poseduje dugogodišnje iskustvo kao personalni trener i savetnik za ishranu. Posebno izdvajamo iskustvo u radu sa mamama, pružanju stručne podrške i kreiranje individualnih programa u cilju uspostavljanja potpunog balansa u organizmu, nakon porođaja.

Profesionalna podrška i kreiranje individualnog plana ishrane prema Vašim potrebama i ciljevima predstavlja ključni korak ka osećanju blagostanja i postizanje željenog izgleda. Raznovrsni recepti sa najfinijim organskim namirnicama doprineće da održite visok nivo potrebnih minerala i nutrijenata i da sa lakoćom obavljate dnevne zadatke. Na osnovu detaljnog upitnika Jelena će kreirati individualni plan i prilagoditi ga u potpunosti Vašim zahtevima i dnevnim obavezama.

Na osnovu formiranog upitnika, specijalnog merenja Vašeg sastava tela i jedinstvene napredne tehnologije dvostruke frekvencije, izračunaćemo kompletan sastav Vašeg organizma.Ova tehnologija pružiće precizno očitavanje Vašeg tela i na taj način dobićete tačne informacije od toga koliko imate kilograma, procenta masnog ktikva, mišićne mase, vode u organizmu kao i težine kostiju i veličinu bazalnog metabolizma.

Visok nivo posvećenosti i podrška u svakom momentu našeg fitness savetnika za ishranu stoji na raspolaganju svim korisnicima naših usluga.