UPOZNAJTE NAŠE DADILJE

Sofisticirana selekcija dadilja koje predlaže agencija za čuvanje dece “ Kolibri Babysitting ” predstavljaju najbolje od najboljih.

Naš tim čine dinamični, visokoodgovorni, obrazovani specijalisti iz oblasti nege, ishrane, edukacije i vaspitavanja dece.

88% naših dadilja čine nadareni profesionalci sa kojima agencija uspešno posluje više od deset godina i ima direktan uvid i kontinuirani monitoring njihovog pružanja usluga, stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja.

Strukturirane po kvalitetu usluga koju pružaju, stepenu obrazovanja, kao i veštinama kojim vladaju, dadilje agencije Kolibri Babysitting svakodnevno pohađaju specijalizovane obuke kako bi odgovorile potrebama porodica sa najvišim zahtevima.

Iskustvo, obrazovanje, i specijalne obuke variraju; od dadilja koje su specijalizovane za negu prevremeno rođenih beba, do dobro poznatih potreba oko dece osnovnoškolskog uzrasta, dece sa smetnjama u razvoju ili čak pomoć porodici u domaćinstvu.

Nekoliko hiljada naših dadilja angažovane su kako u Srbiji tako i širom sveta, uglavnom u porodicama kojima je neophodna usluga dvadesetčetvoročasovnog nadzora dece, ali i potreba za podučavanjem od strane profesionalnih guvernanti.

Preporuke, iskustvo, kao i ličnost svake dadilje su jedinstvene karakteristike, ali svaka od njih poseduje najvažnije kvalitete – lojalnost, iskrenost i istinska ljubav, prema radu sa decom.

Čuvanje dece 24h - Dadilje